preskoči na sadržaj

Srednja škola "Braća Radić" Kaštel Štafilić

 > Naslovnica
Naslovnica

Modul poduzetnik - poduzetnički panel

Autor: Administrator , 6. 2. 2020.

Ideja je projekta Modul poduzetnik sve zainteresirane upoznati s cjelokupnim pokretanjem vlastitog poslovanja, uz mentorstvo stručnjaka iz specifičnih područja poduzetništva: prava, menadžmenta i prodaje, strateškog planiranja, računovodstva i poreznog savjetovanja, ruralnog razvoja, korištenja financijskih potpora, društvenih mreža i komunikacija u svrhu posla.

Radionice su namijenjene svim nezaposlenima bez obzira na završeno obrazovanje.

Početna konferencija sa predstavljanjem projekta te okruglim stolom na temu uloge interneta  u pokretanju i vođenju biznisa održala  se u ponedjeljak 03.2.2020 godine u  hotelu “Park “ u Splitu, na njoj su sudjelovali i maturanti  naše škole 4.e i 4.b razreda..

Što je bio glavni "okidač" za poduzetništvo? Otkuda krenuti? Koji su najveći izazovi? Kako prepoznati prilike? Što je najteže do sada bilo prodati? Kako se nositi s konkurencijom?

Samo su neka od pitanja prvog poduzetničkog panela na kojem su sudjelovali Skener osobnosti by Davor Bilman, Natalia Zielinska, Ivana Ninčević Lesandrić, Marko Škare i Karolina Mitrašinović.

Zašto je brend bitan u poduzetništvu? Koliku ulogu imaju društvene mreže? Što možemo očekivati na tom planu u sljedećih nekoliko godina? Kako strast i ljubav prema onome što voliš pretvoriti u posao? Kako se suočavati s izazovima tipične „ljudske prirode“ ?

Panelisti drugog poduzetničkog panela Muamer Mujević, Ana-Marija Novak Mitrović, Ena Rajić i Marko Sušac, razgovarali su u okviru teme "Drugačije poduzetništvo i poduzetništvo sutra". Ivana Lelas sudjelovala  je u kratkom panelu na temu “ Poduzetništvo u školama”.

Projekt je financirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više klikom ovdje


Izvor: Ivana Lelas, prof.


Tražilica
Oglasna ploča
Virtualna knjižnica

Prognoza za Kaštela
 

Razglednica naše škole

EDIT ICT ŽUPANIJA


Učenička zadruga

Hrvatska danas

Globe projekt

E-medica

Kalendar
« Srpanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Srednja škola "Braća Radić" Kaštel Štafilić / Put poljoprivrednika bb, HR-21217 Kaštel Štafilić / ss-bracaradic-kastelstafilicnehaj.skole.hr / ured@ss-bracaradic-kastelstafilicnehaj.skole.hr
preskoči na navigaciju