2020-02-06 19:04:12

Modul poduzetnik - poduzetnički panel

Ideja je projekta Modul poduzetnik sve zainteresirane upoznati s cjelokupnim pokretanjem vlastitog poslovanja, uz mentorstvo stručnjaka iz specifičnih područja poduzetništva: prava, menadžmenta i prodaje, strateškog planiranja, računovodstva i poreznog savjetovanja, ruralnog razvoja, korištenja financijskih potpora, društvenih mreža i komunikacija u svrhu posla.

Radionice su namijenjene svim nezaposlenima bez obzira na završeno obrazovanje.

Početna konferencija sa predstavljanjem projekta te okruglim stolom na temu uloge interneta  u pokretanju i vođenju biznisa održala  se u ponedjeljak 03.2.2020 godine u  hotelu “Park “ u Splitu, na njoj su sudjelovali i maturanti  naše škole 4.e i 4.b razreda..

Što je bio glavni "okidač" za poduzetništvo? Otkuda krenuti? Koji su najveći izazovi? Kako prepoznati prilike? Što je najteže do sada bilo prodati? Kako se nositi s konkurencijom?

Samo su neka od pitanja prvog poduzetničkog panela na kojem su sudjelovali Skener osobnosti by Davor Bilman, Natalia Zielinska, Ivana Ninčević Lesandrić, Marko Škare i Karolina Mitrašinović.

Zašto je brend bitan u poduzetništvu? Koliku ulogu imaju društvene mreže? Što možemo očekivati na tom planu u sljedećih nekoliko godina? Kako strast i ljubav prema onome što voliš pretvoriti u posao? Kako se suočavati s izazovima tipične „ljudske prirode“ ?

Panelisti drugog poduzetničkog panela Muamer Mujević, Ana-Marija Novak Mitrović, Ena Rajić i Marko Sušac, razgovarali su u okviru teme "Drugačije poduzetništvo i poduzetništvo sutra". Ivana Lelas sudjelovala  je u kratkom panelu na temu “ Poduzetništvo u školama”.

Projekt je financirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više klikom ovdje


Srednja škola "Braća Radić" Kaštel Štafilić