2020-02-03 20:51:53

Nagrađeni naši "Poduzetnici budućnosti"

BRAĆA RADIĆ, KAŠTEL ŠTAFILIĆ - NEHAJ DODIJELJENA PRIZNANJA U SKLOPU HUP-OVA PROJEKTA PODUZETNICI BUDUĆNOSTI

Natječaj „Poduzetnici budućnosti“ namijenjen je timovima svih srednjih škola Republike Hrvatske. Nagrađuje se svake godine 25 najboljih projekata s ukupnim nagradnim fondom od 250.000 kuna, a Hrvatska udruga poslodavaca provodi ga u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

30. siječnja 2020., svečano su dodijeljena priznanja u sklopu projekta HUP-a „Poduzetnici budućnosti“ učeničkim timovima naše  škole za 2 projekta- za projekt “Zdrava pauza “ i projekt “Za tren”. U projektima su sudjelovali učenici  3.e i 4.e smjera prehrambeni tehničar.

 Na samom početku, prisutnima se obratila ravnateljica Marija Kezele, a zatim je mentorica i voditeljica projekata  Ivana Lelas zajedno sa učenicima prezentirala nagrađene projekte.

Nagrade su dodijelile gđa. Vesna Ivić Šimetin direktorica ureda HUP-a Podružnice Dalmacija i Helena Budiša, vlasnica i direktorica  tvrtke UHY HB Ekonom. koja se nagrađenima obratila sa pričom o vlastitom  poduzetničkom putu.
 

Više u našoj fotogaleriji


Srednja škola "Braća Radić" Kaštel Štafilić